Vermogensadvies


Uiteindelijk is vermogen niet het belangrijkste in het leven. Toch is geld vaak een belangrijk onderdeel in het verwezenlijken van dromen en doelen. Het stelt u in staat om het leven te kunnen leiden dat u wilt. Nu en later. Dat u niet wakker hoeft te liggen van financiële zaken. Een gecertificeerd vermogensplanner is dé uitgelezen professional om u daar bij te helpen. De vermogensplanner van ANTARES Vermogensadvies richt, na grondige inventarisatie van uw wensen, het vermogen dusdanig in dat u uw gewenste levensstijl kunt bereiken en behouden.

Image

Beter rendement

ANTARES Vermogensadvies geeft u middels OAKK Beheerd Beleggen rust en ruimte om uw vermogen doelgericht te laten groeien. U bepaalt samen met uw Financieel Adviseur hoe u uw persoonlijke financiële doelen kunt bereiken. OAKK Beheerd Beleggen laat uw vermogen stabiel groeien naar uw doel, ANTARES Vermogensadvies geeft u de vertrouwde begeleiding.

Beter rendement voor iedereen met professionele begeleiding door ANTARES Vermogensadvies. OAKK Beheerd Beleggen is de vermogensbeheerder van ANTARES Vermogensbeheer, ANTARES Vermogensbeheer kent uw persoonlijke situatie en is uw vertrouwde contactpersoon.

Digitaal


OAKK-TOOL

 • Het bereiken van uw doelstelling staat centraal bij ANTARES Vermogensplanning.
 • Houdt gedurende de beleggingsperiode bij of uw OAKK Solid Portfolio nog on track is.
OAKK-tool

Kies voor een stabieler resultaat


OAKK solid portfolios

Beheerd Beleggen


 • Voor elk doel dat u heeft, zoals oudedags voorziening, vermogen voor volgende generatie, studie kinderen.
 • Alternatief voor spaargeld mits het beschikbaar is voor langere termijn.
 • Voor jong en oud; hoe vroeger, hoe beter.

Beschikbaar via ANTARES Vermogensplanning


 • ANTARES Vermogensplanning geeft financieel advies, inventariseert en blijft contactpersoon.
 • OAKK Beheerd Beleggen is de vermogensbeheerder en regelt de beleggingen.
 • U ontvangt het beste van twee werelden; onafhankelijke begeleiding door uw. adviseur en professioneel vermogensbeheer door OAKK.
 • Dimensional Fund Advisors

  Ruim 25 jaar werkt Dimensional Fund Advisors samen met een selecte groep financieel adviseurs. Veel van deze advieskantoren zijn in staat geweest een zeer succesvolle beleggings- en klantervaring te leveren. Deze uitstekende ervaring is de uitkomst van een intensieve samenwerking tussen Dimensional en de adviseurs, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise.

  Net als bij Dimensional staat bij OAKK Beheerd Beleggen de rol van de financieel adviseur centraal in de samenwerking met beleggers. Daarnaast durft OAKK Beheerd Beleggen bepaalde beleggingskeuzes te maken die het leveren van een uitstekende beleggingservaring ondersteunen.

  Een groot deel van dit succes is de samenwerking met financieel adviseurs, die de relatie tussen de doelen en het vermogen van de klant als geen ander in kaart kunnen brengen. OAKK Beheerd Beleggen stelt de adviseur in staat om maximaal aandacht te besteden aan de klantrelaties en tegelijkertijd een unieke beleggingspropositie te kunnen bieden aan deze relaties, die hen in staat stelt hun dromen, doelen en aspiraties te verwezenlijken.

  De beleggingsfilosofie is sinds het ontstaan van Dimensional in 1981 onveranderd gebleven. Deze bestaat uit (1) het gebruik maken van de kracht van de kapitaalmarkt, (2) wetenschappelijke onderzoeken naar de dimensies van hogere verwachte rendementen vertalen naar praktische beleggingsoplossingen én (3) het hebben van een dynamisch beleggingsproces om deze oplossingen kosteneffectief te implementeren. Dit alles heeft geresulteerd in een zeer sterk trackrecord van Dimensional.

  Jeff de Haan
  Dimensional Fund Advisors

  1/2

 • Beheerd Beleggen

  Wij helpen u met beleggen en u dichter bij uw doel te brengen door gebruik te maken van wetenschappelijk onderzoek en niet door te speculeren.

  Er bestaan verschillende manieren om te beleggen en sommige vermogensbeheerders trachten het op mysterieuze wijze aanlokkelijk en exclusief te maken. Wij geloven dat beleggen eenvoudig en begrijpelijk kan zijn.

  Laten we een kat een kat noemen: particuliere beleggers zijn slechte beleggers. Velen denken dat ze beter presteren dan de markt, maar de realiteit is totaal het tegenovergestelde. Dit komt door de manier waarop mensen denken en omgaan met emoties, die zijn niet gemaakt om te beleggen. Er zijn enkele basisprincipes die je als belegger dient te volgen om de waarschijnlijkheid op succes te vergroten om zo het gewenste beleggingsresultaat te krijgen. Wij geven onze relaties inzicht in hoe zij het beste beleggingsresultaat bereiken.

  De grondbeginselen van onze benadering zijn gebaseerd op decennialang onderzoek naar het opbouwen van een optimale beleggingsportefeuille. Wij hebben ons gecommitteerd aan de beste en meest doordachte financiële koppen om hun onderzoek in uw voordeel over te brengen.

  Net als het weer zijn financiële markten onvoorspelbaar. Wij trachten dan ook niet iedere beweging in de markt te voorspellen maar structureren beter portefeuilles die de belangrijkste dimensies beetnemen die de drijvende kracht zijn voor het genereren van beleggingsrendement. Met geduld en discipline zullen wij vervolgens deze rendementen voor u oogsten.

  Anders dan banken en grote financiële instellingen zullen wij geen eigen producten ontwikkelen, die door het stapelen van kosten enkel hun eigenbelang dienen en hun winst verhogen. In plaats daarvan trachten wij voor iedere beleggingscomponent de beste vermogensbeheerders van de klas te selecteren en een effectieve portefeuille voor u op te bouwen.

  Aangezien onze beloning enkel gebaseerd is op een directe fee van u, zal onze focus altijd liggen op het behalen van de beste rendementen voor u.

  Marcel Bus
  ANTARES Vermogensadvies

  2/2


Erfrechtplan

Notariële aktes, vermogensoverdracht, testamenten etc.; het zijn niet de leukste onderwerpen om bij stil te staan. In contact treden met een Notaris is een lastig en formeel traject. En waar moet ik als klant beginnen, voordat ik hoge kosten ga maken?

 1. ANTARES geeft mensen eenvoudig en persoonlijk inzicht in zijn/ haar situaties
 2. ANTARES maakt erfrecht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk door B1-taal
 3. ANTARES geeft kosteloos inzicht of een testament of levenstestament van toegevoegde waarde kan zijn
 4. ANTARES helpt mensen met het maken van belangrijke keuzes en geeft visueel inzicht in testament
Onze dienstverlening

Wij maken erfrechtplanning eenvoudig en persoonlijk. Voor iedereen toegankelijk en noodzakelijk. Waarbij u zelf de regie heeft over uw erfenis en niet de overheid of de belastingdienst. Wij helpen u belangrijke keuzes te maken voor u en uw gezin. We komen bij u thuis en leggen u in begrijpelijke taal uit wat u het beste kunt doen. En hoeveel geld u kunt besparen. Wij maken de stap naar de notaris makkelijk voor u; in eenvoudige taal en op een manier waardoor u uw testament ook echt begrijpt. Ook als u het testament over een maand nog eens doorleest.

Wat mag u van ons verwachten:
 • een vrijblijvend en kosteloos gesprek bij u thuis waarbij we uw persoonlijke situatie in kaart brengen
 • u ontvangt een gespreksverslag in eenvoudige taal
 • wij zijn uw contactpersoon en maken een samenvatting voor de notaris
 • wij gaan samen met u naar de notaris en doorlopen alle besproken punten
 • het controleren van de conceptaktes
 • wij staan voor u klaar voor vragen en onduidelijkheden
erfrechtplan-limburg

Het 5 stappenplan van ANTARES Vermogensplanning

vermogensplanning-limburg
1.  Vrijblijvend gesprek

Wij bieden u een vrijblijvend gesprek met onze adviseur aan. Dit gesprek is op kantoor of bij u thuis. Wij informeren u over hoe het erfrecht in Nederland geregeld is. We leggen uit wat de gevolgen zijn van een overlijden van u of uw partner, wie de wettige erfgenamen zijn en hoeveel erfbelasting u moet betalen na een overlijden. Ook leggen we uit wie wel en wie niet een deel van de nalatenschap kan opeisen.

Vervolgens bespreken we zaken die voor u en uw erfgenamen van belang zijn om in een uw testament op te nemen. Wat de voordelen zijn voor uw erfgenamen en wat de gevolgen zijn voor de erfbelasting en de eigen bijdrage in de zorg. Tevens informeren wij u over de voordelen van een levenstestament en het schenken. Aan het einde van het gesprek, zal uw adviseur u informeren wat de eventuele kosten bedragen als u de stap wilt maken naar de notaris. Deze kosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en specifieke situatie. We leveren dus maatwerk. In onze dienstverlening noemen we altijd een totaalbedrag inclusief de kosten van de notaris, de kosten van onze begeleiding, de kosten van het inschrijven in het centraal testamentenregister en de BTW. U komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

2.  Uw gespreksverslag

Als u voor een vervolg van het eerste gesprek kiest en gebruik wilt maken van de verdere diensten van ANTARES Vermogensplanning kunt u het volgende van ons verwachten;

 • U ontvangt van ons een persoonlijk en leesbaar verslag, waarin alle besproken onderdelen voor u zijn uitgeschreven, zodat u dit nog eens rustig kunt nalezen.
 • De adviseur neemt contact met u op om te informeren of u naar aanleiding van het verslag nog vragen heeft en geeft aanvullende uitleg als dat nodig is.
 • Wij leggen contact met een notariskantoor en bespreken met de notaris wat voor u belangrijk is. Wij “vertalen” uw wensen, zodat de notaris weet welk testament voor u nodig is. In overleg met u, maken wij een afspraak op het betreffende notariskantoor. Uw adviseur is uiteraard bij deze afspraak aanwezig.
3.  Gesprek bij notaris

Tijdens de afspraak met de notaris worden alle besproken punten nog een keer met u doorlopen. Als er op dat moment toch nog onduidelijkheden voor u zijn, zullen we die wegnemen.

4.  Controle conceptaktes

Het notariskantoor stelt aan de hand van het gesprek uw conceptaktes op. Deze worden eerst aan ons aangeboden en gecontroleerd op gemaakte afspraken en wensen. Als de aktes voldoen aan uw wensen en persoonlijke situatie zullen deze naar u verzonden worden. Uw adviseur neemt vervolgens na een week contact met u op om te informeren of er nog vragen zijn. Indien u akkoord bent met de conceptaktes, wordt (in overleg met u) een 2e afspraak bij de notaris gemaakt om het testament vast te leggen.

5.  Ondertekenen aktes bij notaris

De 2e afspraak bij de notaris is de formele stap. De notaris heeft op basis van de conceptaktes en eventuele opmerkingen de definitieve aktes opgesteld. U tekent in deze afspraak uw persoonlijke aktes en borgt hiermee dat uw nalatenschap naar uw wensen en afspraken wordt geregeld. U ontvangt een exemplaar van uw testament.

Heeft u aanvullende wensen, dan kan dit in overleg op uw persoonlijke wensen en situatie worden afgestemd. Erfrechtplan realiseert zich dat elke situatie anders is en een persoonlijke aanpak kent. Wij werken aan maatwerk oplossingen en kijken graag samen met u naar het testament dat het beste bij u past.

Veel gestelde vragen


Image