UW DOEL

“Er is een stem in het universum die ons aanspoort om ons te herinneren aan het doel van ons leven op deze geweldige aarde zijn. Dat is de stem van de inspiratie die in ieder van ons aanwezig is.”

Wayne Dyer

Stel u voor dat iedere financiële beslissing die u neemt doelbewust en helder is!

Uw drijfveren, doelen en wensen in overeenstemming krijgen met uw geld is het recept voor een rijker, gelukkiger en voldaan leven. Het helder krijgen van uw waarden en doelen is een goed vertrekpunt om slimme beslissingen te nemen over uw geld.

Geld is geen doel op zich, maar een middel je doelen te bereiken. Helder krijgen wat uw doelen zijn zorgt er dan ook voor dat u inzicht heeft en meer tijd besteed aan de dingen die belangrijk zijn in uw leven.

INZICHT & OVERZICHT

“Om te weten waar je naartoe gaat, moet je eerst weten waar je vandaan komt”. De eerste stap in onze dienstverlening bestaat dan ook uit een uitgebreide inventarisatie van verleden, heden en gewenste toekomst. We creëren inzicht en overzicht in uw inkomens- en vermogenssituatie en brengen uw wensen en financiële doelstellingen in kaart. Indien gewenst werken we hierbij nauw samen met uw accountant of fiscalist. Vervolgens toetsen we de haalbaarheid van uw doelstellingen en bepalen we gezamenlijk hoe deze doelstellingen het beste gerealiseerd kunnen worden.