U STAAT CENTRAAL

Wanneer u met ons in zee gaat staat u een andere wijze van vermogensplanning te wachten.

Door u centraal te stellen in alles wat wij doen creëren wij oplossingen voor de lange termijn voor al onze cliënten. Wij zijn toegewijd om u te helpen uw gewenste lifestyle te behalen en te behouden…ofwel uw ideale leven te leiden.

We creëren samen een duidelijk, gedetailleerd en op maat gesneden financieel plan, eerst en vooral rekening houdend met uw doelen en aspiraties.

Ons doel is om u inzicht te geven, om zodoende uw zorgen omtrent geld weg te nemen en u uitzicht te geven op een zekere en betrouwbare financieel onafhankelijke toekomst.

UW DOEL

Om effectief te zijn en een sterke fundering van uw financieel plan tot stand te brengen is het belangrijk voor ons om uw drijfveren, belangrijkste problemen en doelstellingen te begrijpen –  het bepalen van uw doel.

Zoals Roy Disney, voorheen vice voorzitter van de raad van bestuur van Walt Disney, het stelde: “Het is niet moeilijk om besluiten te nemen wanneer je weet wat je waarden zijn.”

Wanneer u uw doelen heeft bepaald is het volkomen duidelijk wat u wenst te bereiken, wanneer en waarom. Dit zal u de inspiratie geven die u nodig heeft om het werk te doen om succesvol en gedisciplineerd uw financiële huishouding op orde te krijgen en te houden.

INZICHT EN OVERZICHT

“Om te weten waar je naartoe gaat, moet je eerst weten waar je vandaan komt”. De eerste stap in onze dienstverlening bestaat dan ook uit een uitgebreide inventarisatie van verleden, heden en gewenste toekomst. We creëren inzicht en overzicht in uw inkomens- en vermogenssituatie en brengen uw wensen en financiële doelstellingen in kaart. Indien gewenst werken we hierbij nauw samen met uw accountant of fiscalist. Vervolgens toetsen we de haalbaarheid van uw doelstellingen en bepalen we gezamenlijk hoe deze doelstellingen het beste gerealiseerd kunnen worden.