KENNIS EN ONDERZOEK

Ons onderzoek dat wij namens u verrichten begint met het werk van vooraanstaande onderzoekers, van de beste financiële universiteiten in de hele wereld.

De afgelopen 50 jaar hebben Nobelprijswinnaars als prof. Eugene Fama, prof. Harry Markowitz, prof. Bob Merton en prof. Daniel Kahneman en vooraanstaande onderzoekers als prof. Ken French en prof. Robert Novy-Marx grootschalig en diepgaand onderzoek gedaan naar de werking van financiële markten, de risico’s die het waard zijn om te nemen en het gedrag van beleggers in geval van onzekere economische situaties.

Wij geloven in beleggen, niet in speculeren. Wij zijn een plaatselijk kantoor maar beleggen vanuit een wereldwijd perspectief.

Hoewel er nog steeds veel te leren valt over financiële markten, baseren wij onze beleggingsbeslissingen op de beste kennis die voorhanden is. Door gebruik te maken een wetenschappelijke benadering bouwen we robuuste, duurzame en risico beheersende beleggingsportefeuilles.

Ons beleggingscomité heeft regelmatig gestructureerd overleg om wetenschappelijke onderzoeken en onze beleggingsprincipes te evalueren en om toezicht te houden op de constructie en rendementen van onze modelportefeuilles.