Voorbereiding hypotheekgesprek

Hypotheek oversluiten

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kosten hypotheekgesprek

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies is het proces waarbij inkomensplanning en vermogensopbouw als uitgangspunt genomen worden voor de eigen woning en/of ander vastgoedbezit.


Als Erkend Hypothecair Planner inventariseren wij uw persoonlijke situatie en uw wensen. Op basis daarvan maken wij een prognose van uw financiële situatie op langere termijn. Hierbij gebruiken wij professionele planningssoftware.

Op basis van uw eigen woning of ander vastgoedbezit zoekt de Hypothecair Planner voor u de juiste balans tussen zekerheden en risico’s.

Het advies van de Hypothecair Planner gaat verder dan de hypotheek alleen. Wij brengen ook de betalingsrisico’s in beeld bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden, zodat er bij onverwachte gebeurtenissen duidelijkheid bestaat over uw woontoekomst.

De Hypothecair Planner is een zeer ervaren adviseur,  die zich onderscheidt van de gemiddelde hypotheekadviseur dankzij de specifieke Hbo-opleiding ‘Leergang Hypothecaire Planning’. De Hypothecair Planner adviseert u op juridisch, fiscaal en economisch gebied over inkomensplanning en vermogensopbouw.

De Erkend Hypothecaire planner heeft uitgebreide & specialistische kennis van hypotheken voor:

Starter, Doorstromers, Ondernemers, ZZP-ers
Speciale beroepsgroepen; Piloten, Medici, Advocaten, etc.
Speciale zaken; nieuwbouw, starterslening, vererving, echtscheiding, familiehypotheken.


Waarom Antares Advies?

  • Gegarandeerd de laagste rente
  • Samenwerking met alle geldverstrekkers
  • Altijd onafhankelijk advies
  • Ontzorging van aanvang tot notaris
Image
Image