Benchmark uw portefeuille

Onze service om een vergelijkend onderzoek te doen naar uw beleggingsportefeuille helpt u om een betere belegger te worden.

Uw toekomst wordt gevormd door de beslissingen die u vandaag maakt. Voor veel mensen is de complexiteit reden waarom een gestructureerde benadering om hun vermogen te plannen een hele uitdaging is.

De meeste mensen willen weten of zij mogelijk de slimste beslissingen nemen over hun geld, zodat hun vermogen kan groeien of in stand blijven voor de huidige of toekomstige generaties. Indien uw belangrijkste zaken geregeld zijn, goed gedaan!

Het managen van een beleggingsportefeuille is geen sinecure. Onze Portefeuille Benchmark Service stelt u in staat om het rendement van uw huidige beleggingsstrategie te beoordelen.

De Portefeuille Benchmark Service is gratis vanaf een belegbaar vermogen van € 250.000 en omvat:

  • asset allocatie en sectoranalyse
  • gedetailleerde performance analyse
  • analyse van de spreiding binnen uw portefeuille
  • vaststelling risico
  • kostenanalyse

Onze beleggingsvisie is gebaseerd op basis van wereldwijd onderzoek door vooraanstaande financiële wetenschappers.

Als onafhankelijk opererend kantoor kunnen wij u nagenoeg het hele universum van beleggingsfondsen aanbieden.

Uw benchmark rapport zal wellicht gaten in uw strategie constateren en zal vaststellen welke mogelijkheden er zijn om uw portefeuillestructuur en implementatie te optimaliseren. Hoewel wij aanbevelingen voor verbeteringen zullen leveren, u heeft uiteraard geen verplichting om onze aanbevelingen te implementeren.